Käytettyjen BID-laitteiden palautusohjelma

Tervetuloa HP Indigon BID-palautusohjelmaan

Osana HP:n ympäristönsuojelutavoitteita HP Indigon BID-palautusohjelman tavoitteena on kierrättää kaikki BID-mallit ja käyttää tietyt BID-osat uusien BID-laitteiden valmistuksessa uudelleen. Käytettyjä komponentteja sisältävät uudet BID-laitteet testataan perusteellisesti, ja niiden on täytettävä kaikki laatuvaatimukset, jotta ne vastaavat toiminnaltaan ja suorituskyvyltään ainoastaan uusista komponenteista valmistettuja BID-laitteita.

Tue HP:n digitaalisen tulostuksen ympäristövaikutusten vähentämistä tukevia ponnisteluita HP Indigon avulla.

Asiakkaan edut

  • Palauta käytetyt BID-laitteet HP Indigolle täysin ilmaiseksi.
  • Varmista, että käytetyt BID-laitteet hävitetään ympäristöystävällisellä tavalla.
  • Osallistu HP:n yritysstrategian mukaiseen uudelleenkäyttöön ja kierrätykseen.
  • Lähetä BID-palautuspyyntö milloin tahansa helppokäyttöisen verkkoportaalin kautta.
  • Palauta yksittäisiä BID-laitteita tai kokonaisia paletteja itsellesi sopivaan aikaan.

Pyydä noutoa

Täytä tilauslomake Vaihe 1: Täytä tilauslomake (yhteystiedot, noutotiedot, palautettavien käytettyjen BID-laitteiden määrä jne).
vahvistusviestin sähköpostiisi Vaihe 2: Saat vastauksena pyynnön numeron sisältävän vahvistusviestin sähköpostiisi.
HP:n kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä Vaihe 3: HP:n kuljetusyhtiö ottaa sinuun yhteyttä sopiakseen noudon yksityiskohdista (esim. päivämäärästä ja kellonajasta).

Tärkeä huomautus: Ota huomioon, että kaikki BID-yksiköt on palautettava: BID-yksiköt, BID Base -yksiköt (BID Bases) ja BID Developer Roller -yksiköt (BID Developer Rollers). Pienin palautettavissa oleva määrä on 5 käytettyä BID-yksikköä (BID-yksiköitä, BID Base -yksiköitä (BID Bases), BID Developer Roller -yksiköitä (BID Developer Rollers) tai niiden yhdistelmä). Paketin enimmäiskoko on 240 cm x 120 cm x 180 cm. Enimmäispaino on 70 kg pakkausta tai 1 000 kg palettia kohti.
Pyydä noutoa

Hyödyllisiä linkkejä